Update Corona

Jacky KlerkxAlgemeen

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Hierbij weer een korte update.

Corona
Allereerst wil ik iedereen enorm bedanken voor het meedenken en het handhaven van alle Coronamaatregelen.
Inmiddels is er een tweede protocol uitgebracht. Er zijn niet veel veranderingen voor ons.
De veranderingen zijn:

Vrijwilligers in de school 
Er mogen bijvoorbeeld wel weer ouders komen om te helpen bijvoorbeeld bij het uitzoeken van boekjes in de bibliotheek.

Schooltijden
Het advies is om weer zoveel mogelijk de gewone schooltijden aan te houden.
Dit betekent dat wij vanaf maandag 22 juni weer gewoon allemaal om 14.15 uur naar huis gaan. De taxi’s komen om 14.10 uur.
Het is nog steeds de bedoeling om buiten de schoolpoort te wachten op 1,5 m afstand.

Het naar school komen
Vanuit de GGD hebben we een het onderstaande overzicht gekregen, wanneer uw kind naar school kan komen en bij welke klachten uw kind thuis moet blijven.  Alle kinderen kunnen weer naar school komen, ook als ze gezinsleden hebben, die in de risicogroep vallen of als kinderen zelf in de risicogroep vallen. Uw kind moet wel klachtenvrij zijn. Kinderen die volgende week nog afwezig zijn, melden wij bij de GGD arts en/of leerplichtambtenaar. Zij nemen dan contact met u op. Volgende week is er gewoon school, alleen vrijdag 19 juni is er een studiedag en hebben de leerlingen die dag vrij.

Klink op de onderstaande foto om te vergroten.

Laptops
De Bibliotheek Eindhoven is benaderd door een instantie met de vraag of zij een aantal refurbished (opgeknapte) laptops een goede plek kunnen geven. Deze laptops hebben een schone installatie van Windows 10. Graag vernemen wij van u voor maandag 22 juni as of u interesse heeft in een gratis refurbished laptop. U kunt dit per email a.notten-tuijtelaars@skpo.nl  kenbaar maken. Wij geven het aantal aanmeldingen door aan de Bibliotheek. De Bibliotheek zal de laptops verdelen. Wij nemen contact met u op als er een laptop voor u beschikbaar is.

Schoolverlaters
Op maandag 6 en dinsdag 7 juli zijn de schoolverlaters niet op school maar op verschillende locaties voor leuke activiteiten.
Op woensdag 8 juli t/m vrijdag 10 juli zijn de schoolverlaters vrij.

Bij deze wens ik u een fijne zonnige week toe, namens het team van de reis van Brandaan.