Bericht voor de ouders/verzorgers!

Jacky KlerkxAlgemeen

Beste ouders/ verzorgers,
De tweede week van het thuiswerken zit er weer op en de derde week gaat al weer starten.
Het ‘gewone’ leven speelt zich thuis af. Het leven is anders geworden: thuis, op straat en op school. Niemand is zichzelf op dit moment en de dagen zien er voor iedereen anders uit.
Werken, onderwijs geven, boodschappen doen, mantelzorger zijn….. alles draait door en er is alleen maar meer bijgekomen.
We weten aanstaande dinsdag hoe lang de scholen in Nederland gesloten blijven.
In de tussentijd blijft het team ,net als vele collega’s in het land, zoeken: wat werkt het beste voor kind en ouder? Hoe zorgen we ervoor dat we kinderen en hun ouders niet overvragen? Wat bieden we wel en wat vooral ook niet?  Wat kunnen we digitaal aanbieden ? Hoe kunnen we kinderen van een device voorzien ? Hoe houden we contact met de ouders en de kinderen? In welke gezinnen zijn er problemen?
Kortom: we zijn aan het leren en we helpen elkaar zoveel mogelijk !
We hebben niet meteen een oplossing en willen soms ook afwachten om niet meteen iedereen te overvragen.Het belangrijkste is, blijf gezond en zorg voor elkaar: probeer lief en begripvol naar elkaar toe te zijn, ook valt dit niet altijd mee.
Hopelijk wordt en gaat het iedere dag een beetje beter en komen we er samen sterker uit . Daar hebben we elkaar heel hard bij nodig!Geef aan daar waar iets extra’s nodig is of wanneer je vastloopt. De leerkrachten zijn per mail en de school is telefonisch, tussen 9.00 en 11.00 uur, te bereiken.
Bij deze wens ik iedereen weer veel succes deze week toe !

Met vriendelijke groet,
RIta van Leeuwen.