Brief aanpassingen ivm het weer

Lianne BonteAlgemeen

Beste ouder(s) en verzorger(s),

De weersverwachting is duidelijk, deze week krijgen we te maken met tropische temperaturen.

Dat betekent dat we een aantal aanpassingen moeten gaan doen deze week t.a.v. het lesrooster en t.a.v. ons schoolreisje van morgen.

Vandaag, maandag 24 juni was al een warme dag, maar in ons gebouw is het nog prima te doen. We hebben de kinderen getrakteerd op ijsjes.

Hieronder de rest van de week beschreven, zodat iedereen goed op de hoogte is:

 

Dinsdag 25 juni: Schoolreisje van half 9 tot 15.00 uur.

-De rode groepen gaan naar de Klimbim in Waalre Deze speeltuin ligt in de schaduw. Wil je extra drinken meegeven in de tas en je kind thuis alvast insmeren met zonnebrand? Wij zorgen voor extra drinken. Mocht het echt te warm zijn, gaan de leerkrachten met de rij-ouders eerder terug naar school. Dat bespreken zij ter plaatse.

-De gele groepen zouden naar Dierenrijk gaan. We hebben vandaag besloten dat dit verplaatst wordt naar volgende week dinsdag. Er is bij Dierenrijk veel te weinig mogelijkheid tot schaduw. De ouders die mee zouden gaan, worden opnieuw gevraagd door de leerkrachten voor volgende week. De kinderen van de gele groepen zijn dus dinsdag 25 juni gewoon op school. Mocht je je kind graag eerder willen ophalen dan 15.00 uur, kan dit om 12.30. Mocht je kind met de taxi gaan, wordt je kind gewoon om 15.00 uur op school opgehaald en natuurlijk kun je je kind ook om 15.00 uur ophalen.                                                                                                                                             

De blauwe groepen gaan naar Valkenburg. De activiteiten zijn in de schaduw en in de middag rijdt de bus weer terug naar school. Er is extra drinken.

 

Woensdag 26 juni: Schoolprogramma van half 9 tot half 1 ( gewoon rooster).

 

Donderdag 27 juni: Schoolprogramma van half 9 tot half 1 (aanpassing rooster).

We draaien deze dag een korter programma. Dat betekent dat de kinderen om half 1 opgehaald kunnen worden of om half 1 met de taxi’s opgehaald gaan worden. Mocht je als ouder/verzorger dit niet kunnen regelen, laat je dat dan even weten aan de leerkracht van de groep? Wij zorgen ervoor dat je kind dan gewoon tot 15.00 uur op school kan zijn, waarna je je kind kunt ophalen. De taxi’s rijden om 15.00 uur niet meer.

 

Vrijdag 28 juni: Schoolprogramma van half 9 tot half 1 ( gewoon rooster)

 

Mochten er vragen zijn, horen we het graag.