Carnaval

Sanne de WertAlgemeen

Ook hier op de reis van Brandaan vieren we carnaval. Dit doen we op vrijdag 9 februari aanstaande. We gaan dan allerlei leuke spelletjes doen en ook gaan we lekker dansen en hossen.

Op deze dag mag je verkleed naar school komen. Het maakt niet uit wat je aantrekt. Als het maar lekker gek is. We spreken af dat je geen (nep) wapens, spuitslingers en confetti mee naar school neemt.

Op de dag is er ook een raad van elf aanwezig. En natuurlijk een prins(ses) carnaval. Maar wie dat allemaal zijn houden we tot op het laatste moment geheim, spannend!

Doe eens raar met je haar dag Op woensdag 7 februari doen we lekker gek met ons haar. Bijvoorbeeld met hééééééééél veel gel of met een gek kleurtje.

Gekke mutsendag Op donderdag 8 februari mag je met een gekke muts, hoed of pet naar school komen. Het maakt niet uit wát je op je hoofd zet. Áls je maar iets geks op zet.

SALAAI de carnavalscommissie.

 

De afgelopen week hebben de leerlingen kunnen stemmen voor de leden van de raad van elf. Deze week worden de leden in het geheim benaderd om hun pak te passen. Wie er in de raad zit en wie de prins(ses) is houden we nog even geheim. Spannend he!