vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Gym

 

Special Talents

Special Talents traint eenmalig in de gymzaal locatie Kronehoefstraat. Zij organiseren voetbalactiviteiten voor kinderen die, om wat voor reden dan ook, niet terecht kunnen bij een reguliere voetbalvereniging en zich ook niet thuis voelen in het G-voetbal. Omdat wij onze gymzaal ter beschikking stellen hebben we samen met ONS-Zorgt gekeken naar leerlingen die bij deze activiteit konden aansluiten. Uiteindelijk hebben drie van onze leerlingen meegetraind. Met in totaal zestien kinderen is er een leuk, sportief en gezellig 4×4 toernooi gespeeld.

 

Karpencross

Doe je mee?! Op zondag 19 februari wordt de Karpencross georganiseerd door Eindhoven Atletiek. Vorig jaar was de cross een groot succes voor leerlingen van de reis van Brandaan. Ben je 9 jaar of jonger ren je een ronde van 600 meter. Ben je 10 jaar of ouder ren je twee rondes die samen 1300 meter lang zijn. Inschrijven kan via school en is dan 2,00 euro. Ben om 09.30 aanwezig om je startnummer op te halen en voor de gezamenlijke warming-up! We spreken af op de tribune van de atletiekbaan (J.C. Dirkxpad 7, 5631 BZ, Eindhoven).

 

Kerstmis

De week voor de kerstvakantie hebben we allerlei leuke spellen gespeeld met het thema kerstmis.

 

Ringzwaaien

Leerlingen hebben er lang op moeten wachten maar, na werkzaamheden in de gymzaal, kunnen ze weer ringzwaaien. We gaan veel oefenen.

 

Pietengym

Een echt pietendiploma kon verdient worden door:

  • pakjes in de schoorsteen te mikken
  • koprollen te maken
  • over daken te lopen
  • door een schoorsteen te kruipen
  • van daken te springen

Aan het einde van de les hebben alle leerlingen hun welverdiende diploma gekregen.

KeDa

Gronden, Centreren en Focus staan centraal in de proeflessen van vereniging KeDa. Anne-Marie heeft op locatie KAN en KRO twee proeftrainingen verzorgd; Rots en Water en Multi-Action. De kinderen hebben allen een brief mee naar huis gekregen waarop informatie staat om nog eens twee gratis proeflessen, op de locatie van de vereniging, mee te doen. Anne-Marie bedankt! De lessen waren leuk en vooral leerzaam.

 

Samenwerken 2.0

Groene Spelen: een stapje verder met vormen waarin leerlingen goed moeten samenwerken.

 

Samenwerken

Groene Spelen staan centraal in de eerste gymlessen na de zomervakantie. Leerlingen hebben goed samengewerkt. De oefening met de parachute was erg leuk.

 

Stagiaires welkom!

Dit zijn de stagiaires van Summa Sport; Irene en Joris. Zij assisteren tijdens de gymlessen en werken aan andere opdrachten. De stage zal het hele schooljaar duren.

Irene is op woensdag aanwezig op locatie KRO en donderdag op locatie KAN.

Joris is op dinsdag aanwezig op locatie KAN en vrijdag op locatie KRO.