vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Kan.BB2

december 2016

SURPRISE!
De kinderen hadden 5 december een top dag.  Wat waren er mooie surprises gemaakt.
Er waren leuke cadeautjes gekocht en mooie gedichten geschreven. Je zag dat er erg hard gewerkt was door alle kinderen (en papa’s en mama’s). Uiteindelijk sloten we af met een film.
Al met al hebben de kinderen genoten!!

Deze diashow vereist JavaScript.

November 2016

Vrijdag hebben we deelgenomen aan heel Brandaan bakt. Complimenten aan alle kinderen, hoe ze samen gewerkt hebben om deze mooie taart te maken. Die ook nog eens heel lekker was!

Politie op bezoek, afgelopen week hebben wij de politie op bezoek gehad. Deze agent kwam vertellen dat wij de goede keuze hadden gemaakt en hadden geholpen in de wijk. De juf was super trots!

Gaan jullie deze week kijken bij Glow, op de Markt hangt ons kunstwerk. Dit zijn al wat foto’s van onze cocon.

Oktober 2016

Inmiddels zijn de eerste weken van het schooljaar alweer voorbij dus dat betekent VAKANTIE!
De afgelopen week hebben wij gewerkt aan het zelfstandig werken. In de klas hebben wij uiltjes die ons helpen de wijze beslissing te maken. Na de vakantie gaan wij verder met dit oefenen.

September 2016

De eerste schooldag zit er alweer op! We hebben een gezellige en fijne dag gehad. We hebben verteld over de vakantie, samen regels bedacht, gegymd, verjaardagkalender gemaakt en een zoekspel in de klas gedaan. Tijdens het zoekspel zijn we samen gaan kijken waar alles ligt in klas.


download-180px

Snel contact

Kanunnikensven 1
5646 JD Eindhoven
Bel ons: 040-2111822

Directeur: Denise Hassing
Mail mij: d.hassing@skpo.nl

YouTubeFlickrGooglePlus