Juni

Verkoeling……

 

Juni 

Een keer wat anders…… les van een dramadocent.

 

Mei 

Inmiddels zijn we alweer twee weken bezig en jeetje van hebben we al veel gedaan. Rekenen, taal, spelling, begrijpend lezen en natuurlijk af en toe een spelletje. De kinderen moesten weer even wennen aan het ritme, maar wat hebben ze dat goed gedaan!

 

Mei

Wat is het fijn om weer op school te zijn! Elkaar weer te kunnen zien, lekker te chillen in de zon en weer lekker met elkaar te kunnen spelen!!

April

Fijne vakantie allemaal!:)

Luciano heeft een grote kikker gevangen!

Gezellig samen vogelhuisjes voor in de tuin oppimpen! Mooi hoor Ryan!

Lekker kletsen en elkaar weer zien in Google Meet!

 

We moeten nog steeds thuiswerken. Gelukkig kunnen we met Google Meet wel weer met elkaar praten en elkaar zien! Dat is superfijn en leuk!! Soms sturen kinderen foto’s. Die kan je hieronder zien.

Heb jij ook een leuke foto van jezelf?

Maart

Thuiswerkchallenge!

Omdat de school nu dicht is door het coronavirus moeten we allemaal thuis werken. Niet leuk en we missen jullie wel hoor! En wat wordt er hard gewerkt door alle kinderen uit geel 3!

KANJERS ZIJN JULLIE!!!!!

Een aantal kinderen hebben al een leuke foto van zichzelf opgestuurd, zo kunnen we elkaar toch nog een beetje zien! Doe jij ook mee?

Superleuk Jonah, Stibbe, Ryan, Femke en Luciano.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Februari

CARNAVAL ALAAF!!!!! Oh wat hadden we hier zin in………verkleden verkleden en nog eens verkleden. Hermela was gekozen voor de Raad van Elf en niemand wist dit tot op de dag zelf. In de ochtend was er een gezamenlijke opening in de hal. De kinderen hadden hiervoor een dansje geoefend. Daarna hadden we een stempelkaartronde en als afsluiting een filmpje. Al met al een geslaagd dagje!

 

Februari 

Valentijnsdag…daar moet uiteraard iets voor gemaakt worden. De kinderen maakte hun eigen Valentijnskaart. Sommige kinderen hadden hun kaart stiekem bij iemand anders in de tas gestopt. Er zijn dus kinderen vrijdag verrast met een kaartje.

 

Februari 2020

Samen coderen……wie o wie weet de weg..

 

Januari 2020

Creatieve handvaardigheidslessen vanuit Cultuureducatie:

Afgelopen weken hebben we 3 creatieve handvaardigheidslessen vanuit Cultuurstation gehad. De lessen werden gegeven door juf Marian Bakens.

We hebben een Geluksamulet met mooie opbergdoos gemaakt!

We mogen de Geluksamulet weggeven aan iemand die we veel geluk wensen of we houden ‘m lekker voor onszelf!

De kinderen zijn trots op het eindresultaat en hebben genoten van de lessen.

Deze diashow vereist JavaScript.

December 2019

Sinterklaas is weer voorbij en kerst staat alweer voor de deur. De spanning is om te snijden en sommige kinderen zijn aan vakantie toe. Nog 1 weekje bikkelen. Gelukkig lukt het de kinderen om nog even de aandacht bij de stof te houden, voordat ze kunnen ontspannen. Afsluiten met een spelletje doet ze goed.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

November 2019 

Sinterklaas is weer in het land en dat is altijd weer een spannend moment van het jaar. De kinderen kunnen er niet genoeg over vertellen. De komende 3 weken zijn we veel met Sinterklaas bezig en doen we verschillende activiteiten zoals pepernoten bakken, er is een pakjes challenge en hebben wij op 5 december surprise met onze groep…… Spannend, spannend, spannend. Deze week gingen de kinderen pepernoten bakken. Het deeg was iets te waterig, maar dat mocht de pret niet drukken.

 

Oktober 2019

De laatste twee weken zijn wij vooral bezig geweest met de kinderboekenweek. Dit keer het thema “Reis je mee?”. Onze klas ging naar Thailand en daar hebben de kinderen mooie lessen en knutselopdrachten over gemaakt. Op het eind was er nog een afsluiting met de ouders en grootouders. De kinderen hadden hiervoor een dansje ingeoefend. Al met al een geslaagde week en nu lekker vakantie vieren!

Fijne vakantie allemaal!!!!

 

September 2019 

Aan de slag met W&T. Wetenschap en Technologie is een manier van kijken naar de wereld. De kinderen krijgen een techniekdoos en maken, aan de hand van een handleiding, verschillende dingen zoals een radio, propeller en nog veel meer. Ook oefenen we meteen het samenwerken!

 

September 2019 

Hallo beste lezer wij zijn Geel 3 de groep van Juf Conny en juf Soraya.

Inmiddels zijn we alweer 3 weekjes aan het werk en jeetje wat hebben we al hard gewerkt. De kinderen zijn bezig geweest met verschillende vakken zoals rekenen, taal, spelling, wereldoriëntatie, tekenen, knutselen en gym. Veel herhalen na een lange vakantie en oefenen, maar ook nieuwe dingen leren. Uiteraard moesten we ook weer even wennen aan elkaar en hebben we in de klas besproken hoe wij met elkaar omgaan. Daarbij komt de regel van de week ook steeds aan bod.

Al met al gaan wij dit jaar veel leren, maar ook veel leuke dingen doen. Wij hebben er zin in!!!

Hier alvast een paar foto’s wat wij de afgelopen 3 weken gedaan hebben.

Deze diashow vereist JavaScript.

Groetjes Juf Conny en juf Soraya

Praktische informatie:

De nieuwe schooltijden zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:30 tot 14:15 en woensdag van 08:30 tot 14:15. Vanaf 08:20 is er inloop. U kunt altijd binnenlopen voor vragen of om even in de groep te kijken.

Iedere dinsdag en donderdag hebben de kinderen gym.

Juf Conny is er op maandag t/m donderdag en juf Soraya staat vrijdag in de groep.