Juli

De laatste dagen zijn écht aangebroken wij hebben vandaag samen de klas gepoetst, iedereen zijn eigen stoel en tafel en elkaar natuurlijk goed helpen.
Fijne vakantie allemaal

Veel plezier de laatste weken met z’n allen! Lekker samen spelen, we eten frietjes omdat de juffen mega, super trots zijn op deze knappe kids en na heftige regen hebben we veel plezier in onze wadi.

Juni

Wat een hitte! Vandaag nemen we een lekker voetenbadje!

Een mooie dag in juni, luisteren naar een leuk prentenboek, schrijfdans over golven en een lekker ijsje onder de boom in de wadi.

April

Vandaag was het koningsspelen. De hele dag in het kader van sport en spel. Wat hebben de kinderen enthousiast en goed meegedaan.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Vandaag hebben we een hele gezellige paasdag gehad. We hebben een paasspeurtocht gelopen in het bos. Daarna hebben we een paasei versierd, we hebben onderzocht welk chocolade ei we het lekkerste vonden. Daarna hebben we mandjes ontworpen om de paashaas te helpen met eieren van de kip naar zijn hol te brengen en bij de lunch een gekookt eitje. Wat een fijne dag. Nu op naar een lang weekend!

Maart

In onze groep zijn we druk aan het werk met het thema dinosaurussen. In de dino tijd waren er ook veel vulkanen, vandaag waren er ook vulkanen in onze zandbak.

wil je thuis ook zo’n leuk proefje doen… dit heb je nodig

Februari

Nog meer sneeuw en ijspret op school en toch ook nog een beetje carnaval gevierd…

Deze slideshow vereist JavaScript.

   

Na zoveel weken thuiswerken en dan ook nog eens thuis moeten blijven door de sneeuw en ijs zijn de juffen trots op hoe hard we gewerkt hebben en hebben we allemaal een thuiswerkdiploma verdiend!

De eerste dag dat we weer naar school konden hebben we fijn samen buiten in de sneeuw gespeeld!

Met zoveel sneeuw hebben we als thuiswerk de opdracht gekregen een mooie iglo te bouwen voor onze knuffels.

Thuis mooie sneeuwpoppen gemaakt!

Januari

Het thema van deze week is Noord- en Zuidpool. Daar horen ook zeker sneeuwpoppen bij! Gezellige videobelmomenten deze week.

Deze week werken we over het prentenboek Coco kan het! Het prentenboek van het jaar. Van een paar kinderen hebben we al de foto’s binnen van de opdrachten van deze week. Super leuk.

Thuiswerken is weer begonnen en de foto’s druppelen langzaam binnen.

December

Wat boffen Sinterklaas is nog langs gekomen. Op school en zelfs in de klas.

Deze slideshow vereist JavaScript.

November

Sinterklaastijd, we genieten met elkaar.

Oktober

In het bos

Na de herfstvakantie zijn we begonnen met het thema herfst. We leren over de kastanjes, de beukennootjes en de paddenstoelen. We zijn ze ook zelf gaan zoeken in het bos…

Deze slideshow vereist JavaScript.

De rups

We zijn bezig geweest met onderzoekend leren. We hebben heel veel geleerd over de rups en hoe een rups een vlinder wordt door vragen te stellen, een filmpje te kijken en vooral door goed te kijken naar de rups. Hoe ziet de rups eruit? Hoe beweegt de rups? Wat eet een rups? Waarom is de rups zo dik?

De rups heeft een plekje in onze klas en is aan het verpoppen. Wie weet ontpopt onze prachtige rups zich uiteindelijk nog wel in een vlinder!

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

September

Vandaag heerlijk gewerkt met scheerschuim wat was dat lekker!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Augustus

De eerste week zit er weer op! De kinderen hebben veel gespeeld. We hebben veel spelletjes samen gedaan om elkaar te leren kennen.
Alvast een paar foto’s om een indruk te krijgen van het leuke clubje!