vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Marisa & Maike

Welkom op de groepspagina van groep Blauw 1

januari

NAAR HET VAN ABBE MUSEUM

Wij zijn met de hele klas samen met blauw2 naar het Van Abbe museum geweest. Het was een interessant uitje. We begonnen in een rustige ruimte, daar werd alles uitgelegd. Daarna gingen wij een paar schilderijen bekijken, wij vertelden ook welke wij knap gemaakt vonden en waarom. Daarna gingen wij beelden bekijken en wij hebben een schilderij van Picasso gezien en een geprobeerd te tekenen, super leuk. We gingen daarna met de lift naar boven en hoe hoger wij gingen hoe hoger de toon van de stemmen gingen. Toen wij boven waren zagen wij een heleboel planken die samen iets moois maakte. Daarna gingen wij naar ruimte waar wij dachten dat het kussens waren, maar het waren pittenzakken.  De bedoeling was dat het een cirkel was zodat wij meer samen zijn en het gevoel hebben dat wij er bij horen. Op het einde kregen wij een kaart waar wij mee gratis terug mogen komen, voor 2 volwassen, kinderen onder 13 zijn gratis. Het is geldig tot 31 december 2020. Daarna gingen wij met de bus terug naar school. Het was een leuk uitje.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

december

Vandaag hebben we met de hele school kerst gevierd. Het was een groot succes! We hebben leuke activiteiten gedaan en heerlijk met elkaar gegeten. Wij wensen iedereen fijne feestdagen, een gelukkig nieuwjaar en een hele fijne vakantie.

  

 

oktober / november

De afgelopen periode heeft Blauw1 meegedaan aan 2 hele leuke projecten; Rekengym en GLOW.

GLOW: In de weken rondom de herfstvakantie heeft heel de blauwe gang hard gewerkt aan een “Kriebelbeestjes-project” voor GLOW. Ons werk is te bewonderen tijdens GLOW in de Heuvelgalerie. Hieronder een aantal foto’s van het project.

Rekengym: Er is 6 weken lang intensief geoefend aan het automatiseren van erbij, eraf, tafel en keersommen. Het leuke aan het oefenen was dat het buiten op het schoolplein gebeurde in verschillende spelvormen. De rekenresultaten zijn er flink door toegenomen! Er werden ook prijzen uitgereikt, 1 voor de rekentopper en 1 voor de grootste groeier.

De eerste schoolweek is er al weer hard gewerkt en hebben we verschillende activiteiten rondom de groepsvorming gedaan.

Wij gaan er met zijn allen een superfijn schooljaar van maken!

Hieronder alvast wat foto’s van de eerste schoolweek en praktische info.

Deze diashow vereist JavaScript.

Praktische info over de groep.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is juf Marisa in de groep. Op woensdag is juf Maike in de groep.

Op maandag en vrijdag heeft groep Blauw 1 gym.

 


download-180px

Snel contact

Kanunnikensven 1
5646 JD Eindhoven
Bel ons: 040-2111822

Waarnemend directeur:
Rita van Leeuwen
r.vanleeuwen@skpo.nl

YouTubeFlickrGooglePlus