vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Kim, Sanne

Oktober

NIO
Deze week al de eerste stap in het schoolverlaters proces, namelijk het maken van de NIO. Deze toets is een test die je IQ bepaalt. Spannend!! De kinderen zijn volop in concentratie en werken kei hard. Superknap! Wij zijn trots op deze kanjers!!

De jaarlijkse sportdag was een groot succes! Voor het eerst hielden we de sportdag aan het begin van het schooljaar en dat is zeker bevallen. De plek, Eindhoven Op Noord, is een fijne plek om flink te sporten, touwtrekken, sprinten, dansen en nog meer. Hieronder de foto’s..!!

Deze diashow vereist JavaScript.

September

De eerste week zit er weer op! Het is altijd even wennen in het begin…vroeg opstaan…er moet weer van alles…maaaaarrrr we hebben een supergezellige fijne eerste week gehad! Juf Kim en juf Lisa zijn supertrots op onze kinderen! We zagen al hele goede samenwerkingsopdrachten, er werd overlegd en ook wel goed geluisterd naar elkaar. Het was soms wel erg gezellig, maar als we vroegen om stilte werd daar snel op gereageerd. Er zijn al vele euro’s verdiend die de kinderen in kunnen ruilen voor beloningen. Vanaf volgende week gaan we nog meer aan ‘het echte werk’ beginnen.

De eerste week doen we allerlei leuke opdrachten om elkaar te leren kennen en om het samenwerken en overleggen te oefenen…

De eerste gymlessen met meneer Jos staan in het teken van samenwerken…supertoffe lessen!

Deze diashow vereist JavaScript.

Lekker lego bouwen…nee hoor…het is een heuse challenge!! Maak een huis, maak een hoge toren, poeh…das toch hard werken!

Deze diashow vereist JavaScript.

We zijn weer begonnen!!!

Samen met juf Kim (maandag, dinsdag en woensdag) en juf Lisa (donderdag en vrijdag) hebben de leerlingen een super fijne eerste week gehad.

Juf Sanne is momenteel met zwangerschapsverlof en zal er na de kerstvakantie weer zijn. Tot die tijd werkt juf Lisa op donderdag en vrijdag in onze groep.


download-180px

Snel contact

Kanunnikensven 1
5646 JD Eindhoven
Bel ons: 040-2111822
Mail ons:
info-reisvanbrandaan@skpo.nl

YouTubeFlickrGooglePlus