vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Kim & Sanne

September

We zijn gestart in de blauwe gang met REKENGYM. We gaan in 6 weken extra werken met automatiseren en bewegen.                                                      Juf Juul, degene die rekengym bedacht heeft, heeft eerst een tempotoets rekenen met de klas afgenomen.

Nu hebben we een startpunt. We hadden als klas 981 sommen goed gemaakt. Nu gaan we voor een nieuw record, namelijk voor meer dan 1000 sommen goed over 6 weken!

Ook zijn er  2 bekers te winnen. Eén voor de beste rekenaar, de top 3 van de 1e toets was: 1. Dylano 2. Arda 3. Keano…en het scheelt maar een paar sommen..spannend dus!

Er is ook een beker te winnen voor degene die de grootste sprong maakt, die kan dus iedereen winnen of je goed of minder goed in rekenen.

En nu aan de slag…hieronder zie je sommen estafette…een leuk rekengymspel, waarmee we in 10 minuten heel veel sommen oefenen!

Deze diashow vereist JavaScript.

Na al dat intensieve gesport is het tijd voor een moment van rust en ontspanning, zodat we weer fijn aan de volgende les kunnen beginnen…

Augustus

Vandaag kwam juf Sanne langs om Bobbi te showen! Het was erg warm, maar toch bleef Bobbi rustig en konden we haar goed bewonderen. Vooral haar voetjes, handjes en nageltjes vonden we erg klein (en schattig). Juf Sanne was erg blij met onze geknutselde vaas vol ooievaars.

 

De eerste weken zijn we veel bezig met kennismakingsspellen, samenwerkingsspellen en elkaar beter leren kennen. Ook hadden we meteen een LEGO challenge! Dat was oefenen in samenwerken, keuzes maken en natuurlijk lego bouwen. Hieronder zie je het resultaat…

Deze diashow vereist JavaScript.

 

WELKOM ALLEMAAL! 

Welkom op de groepspagina van Blauw 2. Leuk dat je een kijkje neemt op onze pagina :D.
Onze groep bestaat uit 14 personen; 12 leerlingen, juf Kim en juf Sanne. De eerste 8 weken is juf Sanne met zwangerschapsverlof en vervangt juf Jacky haar.

Wij zijn een schoolverlatersgroep.

We zullen regelmatig nieuwe berichten en foto’s plaatsen op deze pagina.

Groetjes!


download-180px

Snel contact

Kanunnikensven 1
5646 JD Eindhoven
Bel ons: 040-2111822

Waarnemend directeur:
Rita van Leeuwen
r.vanleeuwen@skpo.nl

YouTubeFlickrGooglePlus