vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Vivan, Sanne

September

Buitenlesdag

Wij hebben vandaag gewerkt aan rekenen, maar dan niet binnen uit de boeken maar buiten. De eerste activiteit was met verhaaltjessommen daarna hebben we nog de keersommen geoefend. Wat gingen we goed van start samen rennen en zo snel mogelijk alles oplossen. Wat een feest! 

Informatieavond VO

Maandag 14 september was er een informatieavond over de schoolverlatersprocedure. Daar kregen de ouders samen met de kinderen uitleg over hoe wij op school het advies maken en uitleg over verschillende middelbare scholen. Antoon Schellencollege en de Praktijkschool waren aanwezig om uitleg te geven. Het was een interessant en fijne avond natuurlijk helemaal coronaproof!

W&T

Bij Faqta zijn wij bezig met het thema op vakantie in Nederland. We leren over werelderfgoed, natuurgebieden en nog veel meer. Deze week hebben wij het gehad over welke uitjes je kan doen, vooral pretparken vonden wij heel interessant. Tijdens W&T dachten wij daar kunnen we ook iets mee. In de klas zijn we nu een eigen pretpark aan het ontwerpen en in het klein aan het bouwen. Wat gaaf om met alle materialen te mogen werken in de werkplaats.

 

Gym

Door corona hebben we al heel lang niet in de gymzaal mogen gymmen. Deze week is dat veranderd! Meester Marvin gaf onze eerste les. Wat heerlijk om weer allemaal lessen met materiaal te kunnen doen!

 

Augustus

Eerste week

De eerste week gaan wij vooral elkaar (beter) leren kennen en weer even wennen aan school. Dus hebben we veel opdrachten gedaan die daar bij aansluiten zoals: kennismakingsganzenbord, zoek iemand die, samen spelen, eerste Engelse les, boekenlegger maken en nog véél méér! Hieronder zie je de foto’s!


download-180px

Snel contact

Kanunnikensven 1
5646 JD Eindhoven
Bel ons: 040-2111822
Mail ons:
info-reisvanbrandaan@skpo.nl

YouTubeFlickrGooglePlus