vereniging
bestuursbureau
scholen

Conny & Lianne

December 2018

NieuwsbegripXL op de computer. Het inloggen, opstarten en werken met NBXL gaat echt al super. Kijk eens hoe geconcentreerd de kinderen werken aan begrijpend lezen, kanjers zijn het!

 

Het was een heerlijke Sinterklaasviering op school. Wat hebben we genoten!

Deze diashow vereist JavaScript.

November 2018

We bakken heerlijke pepernoten, dat hebben we bij elkaar gespaard. We maken in een groepje deeg en draaien de pepernoten, ze zijn heerlijk.

We hebben suikerhuisjes gebouwd. We moesten de instructie, een soort van handleiding, met foto’s goed lezen en bekijken om zo tot een goed huisje te komen. We maakten gebruik van metselen in steenverband, dan wordt het huisje lekker stevig. Ondertussen kregen we ook nog bezoek uit Zuid-Korea, werden er allemaal vragen gesteld en waren er veel camera’s aanwezig in de klas.

We kunnen op schoolplein en in de school zonnetjes verdienen. Daarvoor sparen we voor een leuke activiteit in klas. We hebben deze week ook elkaar laten stralen door elkaar veel complimenten aan elkaar te geven. Deze hebben we als zonnestralen op ons eigen zonnetje geplakt.

September 2018

Wij maken muziek

3 weken lang hebben we geoefend met ritme instrumenten. We hebben een lied gezongen over de instrumenten en nu hebben we meegespeeld met een heus muziekstuk. Dat ging echt super goed.

Augustus 2018

Yes! Werken met devices.

31 augustus

Vandaag hebben we allemaal ingelogd op onze nieuwe devices. Je kunt ze gebruiken als laptops, Maar ook als tablet. Dat is gaaf! Maar we kunnen ook nog hard werken in onze werkboeken voor bijvoorbeeld rekenen.

De start is gemaakt

Tjonge dat is weer even wennen, naar school. Voor veel kinderen een nieuwe juf en nieuw gebouw voor ons allemaal een heel nieuw plein. We nemen veel tijd om aan elkaar te wennen. We zijn daarom samen naar het bos geweest. Super gaaf! Een bos aan de overkant van de school.

Welkom in onze groep

Wij hebben zin in het nieuwe schooljaar en zijn er klaar voor. Jullie ook?
Groetjes van juf Conny en juf Lianne