vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Wendy, Linda

September

22 september-> buitenlesdag

Gisteren hebben we eerst een boswandeling gemaakt en allerlei herfstspullen verzameld. Vandaag hebben we deze spullen in doosjes gedaan en verstopt op de speelplaats. Zoek een doos, tel het aantal herfstspullen en schrijf op! Als je alle getallen in de goede volgorde zet krijgen we het woord HERFST! Dat was nog eens een gave rekenles!

Deze diashow vereist JavaScript.

Afgelopen woensdag was juf Linda en baby Casper op school. We hadden een mooie kaart met een cadeautje voor juf Linda gemaakt en we kregen een heerlijk “beschuitje”. Wat was het gezellig en wat is Casper toch een schatje! De kinderen waren meteen dol op Casper maar dat zie je duidelijk aan de foto’s!

Deze diashow vereist JavaScript.

Van klein naar groot. Eerst zelf een rij maken; foto maken en bekijken en dan opnieuw de rij maken. Controleren met de foto.

Nu staan we goed….Kunnen jullie zien op welke foto we goed staan????

Augustus

In de zomervakantie is de baby van juf. Linda geboren! Hij heet Casper en alles gaat goed met juf. Linda en Casper. Binnenkort komen juf. Linda en Casper op bezoek in de klas! Hier alvast een foto van het geboortekaartje en de trotse mama met Casper!

 

Na een heerlijke vakantie zijn we vandaag weer gestart! Natuurlijk wel even wennen…maar wat hebben we al hard gewerkt! Morgen weer zo’n leuke dag…..


download-180px

Snel contact

Kanunnikensven 1
5646 JD Eindhoven
Bel ons: 040-2111822
Mail ons:
info-reisvanbrandaan@skpo.nl

YouTubeFlickrGooglePlus