De juffen van geel 1:

juf Wendy (ma-di) en juf Linda (woe-do-vr)

Oktober
Faqta – Leven in groepen

Bij Faqta (wereldoriëntatie) werken we op dit moment aan het thema “leven in groepen”. We hebben geleerd dat mieren ‘samen sterk’ zijn. Dat bijen in de bijenkorf allemaal een eigen taak hebben. Waarin wolven en honden hetzelfde én verschillend zijn. Hoe dieren jagen in groepen.
In de klas hebben we een mierenboerderij gemaakt, om dit ‘leven in groepen’ eens van dichtbij te bekijken. Via de post kwam er een buisje aan met een mieren-koningin en een paar werksters. Nu maar hopen dat we wat gaan zien! We zijn in ieder geval heel nieuwsgierig en enthousiast!

September
Sportdag

Op vrijdag 30 september was het sportdag. Het was wat fris, maar wel zonnig. We hebben veel spellen gedaan waarbij we hebben samengewerkt, elkaar aangemoedigd en af en toe op elkaar hebben gemopperd. Maar kijkend naar de hele dag heeft iedereen z’n best gedaan er een fijne dag van te maken. We kijken terug op een geslaagde sportdag!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Gouden weken

In de eerste weken van het schooljaar besteden we veel tijd aan SAMENwerken om SAMEN één groep te worden. Zo hebben we al allerlei opdrachten gedaan om elkaar beter te leren kennen. Ook hebben we regels bedacht die WIJ in de klas belangrijk vinden om fijn te werken en te spelen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Start schooljaar 2022-2023

Op maandag 5 september gaan we samen weer aan een nieuw schooljaar beginnen. Daar hebben wij heel veel zin in!!!

Dit zijn de kinderen van Geel 1 schooljaar 2022-2023:


Diego – Zoë – Ibtissam – Genesis
Valatina – Tara – Chanita (Nona ontbreekt op de foto)