vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Vivan

September

Aha! Zo werkt thee.

Op school wordt door de juffen, meesters en ouders heel veel thee gedronken. Maar hoe werkt nu thee? Waarom is thee altijd in warm water en hoe maken ze ijsthee. Allemaal vragen die wij hadden bij thee. Dus dat gaan we natuurlijk uitzoeken. Samen hebben  we proefjes bedacht en uitgevoerd om te kijken wat de antwoorden waren op deze vragen. Echte W&T onderzoeker, met als afsluiting lekker een kopje thee drinken.

Genieten van het mooie weer!

Afgelopen donderdag (12 september) is het nog een middagje heel mooi weer. Dus in plaats van binnen gymmen, gaan wij lekker naar buiten toe. Met geel 1 en 4 hutten bouwen, rennen, klimmen en vooral veel lachen. Wij zagen vanmiddag heel veel stralende gezichten. Deze knappe gezichtjes zijn te bewonderen op de mooie foto’s.

Tinkeren

September begint meteen goed met een workshop Tinkeren. Samen een stroomkring maken en daarna met je eigen stroomkring iets knutselen. We mochten alle materialen gebruiken in de werkplaats. Van en met elkaar leren was hierbij heel belangrijk. Na hard werken hebben we allemaal iets kunnen maken met een ledlampje. Bedankt NEMO voor deze super leuke les!

Deze diashow vereist JavaScript.

Augustus

Yes! Het schooljaar is begonnen. Samen zijn wij het schooljaar goed gestart. We hebben al heel hard gewerkt tijdens rekenen, taal, lezen en spelling. Daarnaast hebben veel lol gemaakt en de klas helemaal eigen gemaakt! Wat zijn onze monsters gaaf geworden.

Wij kunnen ook heel goed gek doen!

Wij willen ons graag even voorstellen. Dat kan natuurlijk het beste met een mooie foto! Juf Ilse heeft van de kinderen en de juf een hele mooie foto gemaakt.

Deze diashow vereist JavaScript.

Welkom

Welkom op de groepspagina van Unit geel groep van Vivan. Gezellig dat jullie een kijkje nemen op onze pagina. Onze groep bestaat uit 13 personen: 12 Leerlingen en juf Vivan. Daarnaast krijgen wij ook hulp van de onderwijsassistenten.
Op onze pagina komen verschillende dingen te staan wat wij doen en meemaken.

Groetjes,
Unit geel groep van juf Vivan


download-180px

Snel contact

Kanunnikensven 1
5646 JD Eindhoven
Bel ons: 040-2111822

Waarnemend directeur:
Rita van Leeuwen
r.vanleeuwen@skpo.nl

YouTubeFlickrGooglePlus