vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Soraya, Jessica

Oktober

En toen……. toen begon de vakantie!! De afgelopen weken hebben wij in de groep vaak memory gespeeld met als doel elkaar aanmoedigen en eventueel omgaan met teleurstellingen. Het is en blijft een spel. Uiteraard hebben we steeds bijgehouden wie het potje won en daar kwam een winnaar uit. Jeremiah heeft van de 10 rondes, 7 rondes gewonnen en was voor vele onverslaanbaar. Hiervoor kreeg hij een kleinigheidje. Uiteraard gaan we na de vakantie weer verder met memory spelen. De kinderen hebben er nu al zin in!

De laatste dag voor de vakantie was de afsluiting van de Kinderboekenweek. Iedere groep had iets gemaakt aan de hand van het gekozen thema en gingen de groepen bij elkaar in de klas kijken. Erg leuk om te zien en een mooie afsluiting voor de vakantie.

Fijne vakantie!

Deze diashow vereist JavaScript.

September

Kronen en maskers maken voor de Kinderboekenweek. Wij gaan voor de Grieken en Romeinen.

September

De kinderen hadden de laatste paar weken hard gewerkt, elkaar geholpen tijdens het samenwerken en mochten als beloning pizza’s gaan bakken. In de ochtend gingen de kinderen alles voorbereiden en in de middag werden de pizza’s versierd. Daarna gingen de kinderen langs de groepen om de leerkrachten een stukje pizza aan te bieden. De kinderen hebben enorm genoten.

Deze diashow vereist JavaScript.

September

De Kinderboekenweek komt eraan en die gaat over het thema Vroeger… nou wij zijn alvast begonnen!!! We leren met Faqta namelijk over de Romeinse tijd. Ook onze handvaardigheidles ging daarover. We hebben echte plafondschilderingen gemaakt, en een moderne mozaïek op onze ramen. Een klas vol kunstenaars!

De kinderen zijn zeer geconcentreerd een taalles aan het maken………..jeetje wat een focus!

 

September

Muziekles van juf Reggy met muziekinstrumenten.

 

September

De eerste week zit er alweer op en jeetje wat hebben de kinderen hard gewerkt. De eerste week stond in het teken van elkaar leren kennen door over jezelf te vertellen of tekenen zoals een woordweb. Daarbij deden we ook spelletjes om even te ontspannen. De gymlessen gingen de eerste week nog niet door, dus hadden we een goed excuus om naar de speeltuin te gaan. Langzaam begonnen we weer met rekenen, taal en spelling….. en na 6 weken is dat best weer even wennen.

 

Augustus

 

 

Hoi allemaal,

Maandag gaat de school weer beginnen.

We hebben er zin in om er met de knappe koppen uit Geel 2

een fijn jaar van te maken!

Tot gauw!

Juf Soraya en Juf Jessica.

 

 


download-180px

Snel contact

Kanunnikensven 1
5646 JD Eindhoven
Bel ons: 040-2111822
Mail ons:
info-reisvanbrandaan@skpo.nl

YouTubeFlickrGooglePlus