vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Conny & Soraya

December 2019

Sinterklaas is weer voorbij en kerst staat alweer voor de deur. De spanning is om te snijden en sommige kinderen zijn aan vakantie toe. Nog 1 weekje bikkelen. Gelukkig lukt het de kinderen om nog even de aandacht bij de stof te houden, voordat ze kunnen ontspannen. Afsluiten met een spelletje doet ze goed.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

November 2019 

Sinterklaas is weer in het land en dat is altijd weer een spannend moment van het jaar. De kinderen kunnen er niet genoeg over vertellen. De komende 3 weken zijn we veel met Sinterklaas bezig en doen we verschillende activiteiten zoals pepernoten bakken, er is een pakjes challenge en hebben wij op 5 december surprise met onze groep…… Spannend, spannend, spannend. Deze week gingen de kinderen pepernoten bakken. Het deeg was iets te waterig, maar dat mocht de pret niet drukken.

 

Oktober 2019

De laatste twee weken zijn wij vooral bezig geweest met de kinderboekenweek. Dit keer het thema “Reis je mee?”. Onze klas ging naar Thailand en daar hebben de kinderen mooie lessen en knutselopdrachten over gemaakt. Op het eind was er nog een afsluiting met de ouders en grootouders. De kinderen hadden hiervoor een dansje ingeoefend. Al met al een geslaagde week en nu lekker vakantie vieren!

Fijne vakantie allemaal!!!!

 

September 2019 

Aan de slag met W&T. Wetenschap en Technologie is een manier van kijken naar de wereld. De kinderen krijgen een techniekdoos en maken, aan de hand van een handleiding, verschillende dingen zoals een radio, propeller en nog veel meer. Ook oefenen we meteen het samenwerken!

 

September 2019 

Hallo beste lezer wij zijn Geel 3 de groep van Juf Conny en juf Soraya.

Inmiddels zijn we alweer 3 weekjes aan het werk en jeetje wat hebben we al hard gewerkt. De kinderen zijn bezig geweest met verschillende vakken zoals rekenen, taal, spelling, wereldoriëntatie, tekenen, knutselen en gym. Veel herhalen na een lange vakantie en oefenen, maar ook nieuwe dingen leren. Uiteraard moesten we ook weer even wennen aan elkaar en hebben we in de klas besproken hoe wij met elkaar omgaan. Daarbij komt de regel van de week ook steeds aan bod.

Al met al gaan wij dit jaar veel leren, maar ook veel leuke dingen doen. Wij hebben er zin in!!!

Hier alvast een paar foto’s wat wij de afgelopen 3 weken gedaan hebben.

Deze diashow vereist JavaScript.

Groetjes Juf Conny en juf Soraya

Praktische informatie:

De nieuwe schooltijden zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:30 tot 14:15 en woensdag van 08:30 tot 14:15. Vanaf 08:20 is er inloop. U kunt altijd binnenlopen voor vragen of om even in de groep te kijken.

Iedere dinsdag en donderdag hebben de kinderen gym.

Juf Conny is er op maandag t/m donderdag en juf Soraya staat vrijdag in de groep.

 

 


download-180px

Snel contact

Kanunnikensven 1
5646 JD Eindhoven
Bel ons: 040-2111822

Waarnemend directeur:
Rita van Leeuwen
r.vanleeuwen@skpo.nl

YouTubeFlickrGooglePlus