vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Conny, Jacky

Rekenen

Niet alleen tijdens de taallessen, maar nu ook tijdens de rekenlessen op vrijdag leren we van alles over geld. Vandaag hebben we buiten gerekend. Rennen en geld tellen!

Buitenlesdag

Dinsdag 22 september was De Nationale Buitenlesdag. Juf Conny heeft buiten op het plein een spellingles gegeven. Gelukkig was het mooi weer!

Nieuwsbegrip

Begrijpend lezen met het nieuws van de dag. Tijdens Nieuwsbegrip werken de kinderen veel samen. Samen de tekst lezen, de vragen lezen, de antwoorden zoeken in de tekst en elkaar helpen. Ook werken we tijdens Nieuwsbegrip op de laptops.

Taal

We zijn gestart met het thema ‘Geld’. Dat is natuurlijk een leuk thema om mee te starten. Ook tijdens de taallessen werken we veel samen om de betekenis van woorden te leren en te onthouden.

Afspraken

De eerste drie weken van het schooljaar staan ‘De gouden afspraken’ en de afspraken die gelden op het schoolplein centraal. Als kinderen zich aan de afspraken houden kunnen ze een ‘Brandaantje’ verdienen.

Vandaag hebben we ‘Het grote opruimspel’ gedaan. Team 1 heeft heel de zandbak opgeruimd in 78 seconden en team 2 in 53 seconden. Dus lieve ouders/verzorgers, alle kinderen in onze klas kunnen jullie heel goed helpen met opruimen!

De eerste week

De eerste week zit er weer op. Deze week stond vooral in het teken van kennismaken; samenspelen, samenwerken en samen leren.

Feest

Wij maken er dit schooljaar weer een feestje van!

Welkom

Welkom op de groepspagina van Geel 4. Leuk dat je een kijkje neemt op onze pagina :D.
Onze groep bestaat uit 14 personen; 12 leerlingen, juf Conny en juf Jacky.

We zullen regelmatig nieuwe berichten en foto’s plaatsen op deze pagina.

Groetjes!


download-180px

Snel contact

Kanunnikensven 1
5646 JD Eindhoven
Bel ons: 040-2111822
Mail ons:
info-reisvanbrandaan@skpo.nl

YouTubeFlickrGooglePlus