vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Conny, Lianne

Oktober

Kinderboekenweek 2021

In de gele gang hebben we bezoek gehad van een echte politieagent! Dat was heel erg leuk en ook best wel een beetje spannend! Hij heeft van alles verteld over zijn beroep en natuurlijk mochten we hem ook (heel veel) vragen stellen. Het was superleuk en we weten nu heel veel over het beroep politieagent.

Het thema van de kinderboekenweek dit jaar is Worden wat je wil! We hebben met alle kinderen van de hele school gekeken naar een leuk en grappig toneelstukje over verschillende beroepen. Meneer Geert was kok, juffrouw Reggy poetsmevrouw en juf Lianne kapster. Het was een leuke, grappige opening van de kinderboekenweek.

Sportdag

We zijn lekker sportief bezig geweest op de sportdag. Het springkussen was favoriet!

Deze diashow vereist JavaScript.

September

De eerst schoolweken zitten er op. We zitten al best lekker in het ritme. We hebben een nieuwe rekenmethode waar we al goed in werken, we kijken steeds zelf ons rekenwerk na en leren daardoor van de foutjes die we maken en verbeteren maar we weten ook precies wat we al goed doen. We hebben ook verkeerslessen. We leren over de juiste plaats op de weg en hoe je goed oversteekt bij een zebrapad, maar ook als er geen zebrapad is. Soms maken we nog tijd om even te spelen met elkaar om elkaar nog beter te leren kennen. We maakten deze week fantasiedieren, mooi zijn ze geworden!

Welkom!

Hoi allemaal, welkom op de groepspagina van groep Geel 4!
Wij zijn juf Conny en juf Lianne en wij hebben superveel zin om maandag weer te beginnen en jullie allemaal weer te zien!

 

Groetjes en tot maandag!


download-180px

Snel contact

Kanunnikensven 1
5646 JD Eindhoven
Bel ons: 040-2111822
Mail ons:
info-reisvanbrandaan@skpo.nl

YouTubeFlickrGooglePlus