vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Marieke & Wendy

Februari 2019

13 februari 2019:

Hoera… Vandaag hebben de kinderen het certificaat van de Rots- en Watertraining ontvangen. Het was de laatste les. De kinderen waren erg trots en hebben veel geleerd. Bijvoorbeeld hoe je stop moet zeggen, hoe je op jezelf moet letten en nog veel meer.

Gefeliciteerd allemaal!

7 februari 2019:

Vorige week is er een UFO geland op onze speelplaats. Dit was tevens de opening van ons schoolproject De Ruimte.

De kinderen hebben al geleerd welke planeten er zijn en hoe ons zonnestelsel eruit ziet. Ook zijn de kinderen al aan de slag gegaan met het ontwerpen van een ruimtevoertuig. Het project is over twee weken afgerond en mogen ouders en broertjes en zusjes een kijkje komen nemen in de groep.

De uitnodiging volgt.

Januari 2019

Allereerst allen nog de beste wensen voor het nieuwe jaar! We gaan er een fijn jaar van maken met z’n allen.

De maand januari stond in het teken van de cito toetsen. De kinderen hebben super hard gewerkt en zijn erg vooruit gegaan! Top!

Ook zijn op 23 januari 2019 de nationale voorleesdagen van start gegaan. De kinderen hebben een boek voorgelezen gekregen over Anne Frank. Leuk om eens een kijkje te nemen in de bieb! Voor meer informatie kunt u terecht op www.nationalevoorleesdagen.nl

Vorige week is juf Wendy gestart. Zij heeft zich inmiddels voorgesteld en is er op maandag, dinsdag en om de week op woensdag. Op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Marieke er.

Wij wensen Wendy heel veel plezier op onze school.

 

Mozaïek

Bij geschiedenis hebben we het over de Romeinen. De kinderen weten hoe een Romeins huis eruit ziet. In een Romeins huis is veel mozaïek te vinden, dus is juf Jorie deze week aan de slag gegaan met het maken van mozaïek bij een les handvaardigheid.

Zonnetje van de week

Elke week wordt in de groep het zonnetje van de week gekozen. De kinderen mogen de hele week het zonnetje van de week complimenten geven. Dit doen ze door complimentjes op een klein papiertje te schrijven en aan het eind van de week schrijven we ze netjes op de poster.

Ieder kind vindt het fijn om complimentjes te krijgen!

Vriendschapsbandjes

Juf Jorie is deze week aan de slag gegaan met de kinderen met het maken van vriendschapsbandjes. De kinderen vonden het erg leuk om te doen.

Leuke leerzame apps

Er verschijnen steeds meer educatieve apps voor kinderen in de App Store. Maar hoe vind je in dat grote aanbod nou de de apps die de moeite waard zijn voor jouw kind?
Op www.jufjannie.nl vind je leuke apps die bovenal ook erg leerzaam zijn.

Hoera… Een lief klein jongetje geboren!

Afgelopen maandag is juf Maike bevallen van een kerngezonde zoon. Zijn naam is Rocco-Max. Het is het derde kindje van juf Maike en haar man. Wij wensen ze samen heel veel geluk toe.

Welkom!

Deze week zijn wij weer begonnen! Het was een fijne schoolweek. De kinderen hebben genoten van de prachtige speelplaats en de eerste start is weer gemaakt.

We gaan er een fijn schooljaar van maken en wij weten zeker dat dit beslist gaat lukken!

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, loop dan gerust bij ons binnen na schooltijd of bel/mail ons.

Groetjes, Juf Jorie en Juf Marieke