vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Anouk

September 

Appeltaartjes gemaakt

Vandaag hebben we appeltaartjes gemaakt. In kern 8 van Veilig leren lezen gaat oma een appeltaart maken. Maar hoe moet dat dan? De kinderen hebben zelf de appels gesneden en op de bodem gelegd. Daarna een beetje suiker en kaneel erover heen. En als laatst het taartje insmeren met ei. Daarna hebben we de taartjes 20 minuten in de oven gedaan. En klaar. MmmMmmm. Ze waren heerlijk.

Augustus

Eerste schoolweek

De eerste week zit erop. We hebben kennis gemaakt met elkaar. Er zijn twee nieuwe leerlingen in de groep gekomen. Welkom Kadir en Tarek.
Vooral in de eerste weken zijn we bezig met een fijne groep te vormen. We zijn veel bezig met de regels en afspraken in de klas en op school. Ook hebben we al gewerkt in het werkboek van rekenen en lezen. De eerste gymles van meneer Jos was super leuk, samenwerk spelletjes met de parachut. De verjaardagskalender is al helemaal af, zo weten we precies wanneer we een feestje in de klas hebben. Al met al een fijne week gehad.

Deze diashow vereist JavaScript.

Welkom op de groepspagina van ROOD 1.

In onze groep zitten de volgende kinderen:

Kadir, Natasha, Badran, Salim, Aditya, Lisa, Jeffrey, Hanane, Belinay, Kenjiro, Tarek, Nick, Gabriël, Liam en Thomas.

Praktische informatie voor het  begin van het schooljaar: 

Ons lokaal is in de rode gang en we zijn nummer 1.
• Inloop (8:20-8:30) Iedere dag is er een inloop. Het is de bedoeling dat de kinderen rustig binnenkomen. De eerste bel gaat om 8:20. De tweede bel gaat om 8.30.
Tijdens de inloop hangen de kinderen hun jas en tas aan de kapstok en zetten hun fruit en drinken in de klas, op de fruitkast.
• Werkdagen juf Anouk: maandag t/m vrijdag.
• De kinderen gymmen op maandag en woensdag, de kinderen moeten die dag gymkleren en schoenen mee naar school nemen.
• De kinderen krijgen iedere dag een weekkaart mee naar huis, hierop kunt u zien hoe uw kind het op school heeft gedaan. Uw kind moet de weekkaart ook elke dag weer mee naar school nemen.
• Iedere week is een kind “De koekjes monster”. Dat wil zeggen dat dat kind op vrijdag de koekjes verzorgd voor de afsluiting in de kring.

 

Nieuwe schooltijden:

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is de school om 14:15 uit.
Op woensdag is de school om 12.30 uit.

Tot snel!

juf Anouk


download-180px

Snel contact

Kanunnikensven 1
5646 JD Eindhoven
Bel ons: 040-2111822

Waarnemend directeur:
Rita van Leeuwen
r.vanleeuwen@skpo.nl

YouTubeFlickrGooglePlus