vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Iris, Lianne, Marjos & Nicolette

Maart

Hallo lieve kinderen, Wat missen we jullie. We plaatsen hier nu mooie foto’s van jullie en van ons terwijl we thuis aan het werk zijn.Lieve groetjes van ons.

 

Februari

We hebben het fijn gehad met Carnaval

Deze diashow vereist JavaScript.

Ook wij doen mee het het schoolproject Klimaat, hoe zo? We hebben weerberichten gemaakt en toverwolken. Afval hebben we gerecycled tot recyclebeesten en we maakten mooie toverwolken.

 

 

Januari

We werken over het thema ziek zijn. Deze week maken we drankjes. Van drop, suiker, citroensap en pepermunt. We bedenken waar het voor is, we verzinnen een naam en we proberen met blinddoek voor te proeven wat het is.

Na de kerstvakantie hebben we er 3 nieuwe kinderen bij gekregen. Dus het is tijd voor een nieuwe groepsfoto!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

December

Wij wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen toe. Lieve groetjes van groep rood 3

We hebben naar het kerstverhaal geluisterd. Jezus ligt in een kribbe, dat is een voederbak. Kunnen wij voor Jezus ook een bed maken?

Ook hebben we super mooie kerstbomen gemaakt in de bouwhoek.

Sinterklaas, wat hebben we genoten, hier de foto’s uit onze klas.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

November

We bezoeken het Sinterklaashuis, kijk maar eens hoe leuk wij het gehad hebben bij nieuws. Wat hebben we het leuk gehad.

We hebben bezoek van een kabouter, Wouter is zijn naam, hij eet nootjes bij ons in de klas. Hij heeft de juf gevraagd om hem op de tweede plank bij de nootjes neer te zetten. Maar Wouter wil eigenlijk zelf naar boven en naar beneden komen. Hebben de kinderen misschien een slim idee om dit probleem op te lossen?

Oktober

HERFST! Wat een heerlijk thema. We zijn er druk mee. We onderzoeken wat waterdicht is en wat niet, we maken mooie werkjes met herfstspullen, we wandelen in het bos en knutselen er op los…

Deze diashow vereist JavaScript.

Het thema van de Kinderboekenweek zit er op. We hebben veel gezongen, boeken gelezen, werkjes gemaakt rondom het thema Reis je mee, vervoersmiddelen. Maar het meest trots zijn we wel op onze luchtballonnen. Als je goed kijkt zie je ons zitten!

September

 

Dag lieve juf Inge

Wat gaan we je missen, veel plezier op je nieuwe school.

We zijn gestart met het Kinderboekenweek thema, Reis je mee, vervoersmiddelen. Vandaag lezen we het boekje “Met opa op de fiets.” Opa zit wel met 6 kinderen op 1 fiets, wij proberen of wij dat ook kunnen….

Daarna gaan we in een lange trein naar binnen..

 

Wat een heerlijk nazomer weer hebben we toch. Genieten van onze speelplaats en de wadi.

Deze diashow vereist JavaScript.

Wat genieten wij in de groep. Nog steeds aan het werk met het thema bouwen. Deze week hebben we zelf de eerste letter van onze naam getimmerd en zijn we met z’n allen een bezoekje gaan brengen aan de bouw. En op de terug weg nog even de speeltuin in!

 

Augustus.

We hebben er al twee heerlijke weken op zitten. We werken over het thema mijn huis/ bouwen en we hebben gebouwd met schuursponsjes. Ook hebben we onze vingers en tenen geteld en hebben we een bak vol macaroni op het leerplein staan waar je heel fijn mee kan spelen.

Welkom iedereen!!

Fijn dat we weer kunnen starten!! Wij zijn er helemaal klaar voor.

Er starten meteen 5 nieuwe leerlingen in onze kleutergroep… gelukkig hebben we veel ervaren oudste kleuters die een goed voorbeeld kunnen geven en de juffen daarmee flink kunnen helpen!! Tof hoor!!

Hieronder nog enkele praktische zaken.

Groetjes Marjos, Lianne en Inge


download-180px

Snel contact

Kanunnikensven 1
5646 JD Eindhoven
Bel ons: 040-2111822
Mail ons:
info-reisvanbrandaan@skpo.nl

YouTubeFlickrGooglePlus