vereniging
bestuursbureau
scholen

Gym

Pietengym

Om het pietendiploma te verdienen hebben leerlingen moeten zwaaien, kruipen, balanceren, diepspringen, klimmen en klauteren. Een spannend parcours waarin we konden laten zien dat we echte hulppieten zijn!

Ringzwaaien

Zwaaien aan de ringen is moeilijk, maar ontzettend leuk en uitdagend. Om het goed te oefenen stond deze hele les ringzwaaien centraal. Leerlingen vergroten/onderhouden de zwaai en zoals de foto’s laten zien lukte dat al heel goed.

Wervelwind

Een wervelwind is omhoog wervelende lucht. In de gymzaal hebben leerlingen uit Unit rood en geel zo hard gerend dat er één ontstond! Je kon dit zien aan het blaadje op het whiteboard wat op en neer bewoog.

 

Levend Tafeltennis

Afgelopen week hebben wij een nieuw spel uitgeprobeerd. Levend tafeltennis waarbij het gaat om samenspelen, eerlijk zijn en omgaan met winst en verlies. Unit blauw groep van Juf Vivan heeft dit goed geoefend en daarvan hebben wij een leuk filmpje gemaakt. Veel kijk plezier!

Welkom

Leuk dat je kijkt op de pagina over de gymlessen. De scholen zijn weer begonnen en we gaan er allemaal een sportief schooljaar van maken! Op de pagina Naschools sporten kun je informatie vinden over de activiteiten die we daar doen. Groetjes van meester Jos.