vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Naschools sporten

 

Weerbaarheidstraining

In samenwerking met sportvereniging KRAV MAGA International worden 4 weerbaarheidstrainingen aangeboden. Krav Maga is een effectief systeem waarbij je wordt getraind om je te verdedigen wanneer dat nodig is. Tijdens deze lessen wordt de nadruk gelegd op je eigen weerbaarheid in leuke en speelse vormen.

Iedereen heeft een inschrijfformulier mee naar huis gekregen en inschrijven kan nog tot en met 23 januari.

 

Super Mario Bros

In de gymzaal staat een parcours. Daarin staan verschillende tikkers. Het doel van het spel is om heel het parcours af te leggen zonder getikt te worden. Lukt dit? Dan heb je een punt gescoord! De tikkers worden gewisseld, zodat iedereen aan de beurt komt als loper en tikker.

Angry Birds

Samen met alle kinderen wordt een hindernisbaan gemaakt over de gehele lengte van de gymzaal. Daarna worden twee teams gemaakt. Team A staat in een “werpzone” met zachte ballen. Team B rent na het startsignaal over de hindernisbaan. Haal je het einde van de hindernisbaan zonder dat je geraakt wordt? Dan heb je een punt gescoord! Na verloop van tijd wisselen de teams van rol.

Welkom

Leuk dat je kijkt op de pagina over schoolsport. De scholen zijn weer begonnen en we gaan er allemaal een sportief schooljaar van maken! Op de pagina Gym kun je informatie vinden over de activiteiten die we daar doen. Groetjes van meester Jos.

Wat hebben we gedaan in het schooljaar ‘17-‘18?

  • Paintball
  • Boksen/Karate         i.s.m. The Golden Gloves/ELHATRI
  • Freerunning             i.s.m. Commit/My Gym
  • Taekwondo              i.s.m. Taekwondo Eindhoven
  • Klimmen                  i.s.m. Neoliet


download-180px

Snel contact

Kanunnikensven 1
5646 JD Eindhoven
Bel ons: 040-2111822

Directeur: Denise Hassing
Mail mij: d.hassing@skpo.nl

YouTubeFlickrGooglePlus