De medezeggenschapsraad van de school bestaat uit ouders en teamleden. Zij denken mee, geven advies of instemming op besluiten van de directie.

Hieronder stellen de MR-leden zich voor:

 

Graag stel ik me aan u voor, ik ben Mark Zonnenberg, de vader van Thomas Zonnenberg.
Net als bij mijn andere twee dochters ben ik ook voor Thomas graag een betrokken ouder, daarom zit ik in de MR van de reis van Brandaan en vervul ik de taak van voorzitter. Goed onderwijs valt en staat met goede docenten, die passie, liefde en zorg voor de kinderen hebben. Ik draag graag mijn steentje bij.
Zelf  ben ik een oud-leerling van de Reis van Brandaan (voorheen de Herman Broerenschool). Momenteel werk ik als pensioenfondsbestuurder. Persoonlijk vind ik dit de allerleukste job ter wereld. Daarnaast adviseer ik ondernemingen en organisaties via mijn eigen onderneming.
Schroom niet om mij aan te spreken. Je mag me ook altijd mailen (mark@zonnenbergconsultancy.nl).

 

Hallo allemaal,
Mijn naam is Nancy Hierde en ben de gelukkige moeder van Aditya Badal Chawdhari.
Ben sinds 2021 lid van de MR. Als betrokken ouder wil ik ook op deze manier een steentje bijdragen door samen met de leerkrachten en andere ouders mee te mogen denken aan goed onderwijs en de ontwikkeling van de kinderen.
Zelf heb ik een pedagogisch achtergrond en heb 19 jaar in Den Haag voor een Welzijnsbedrijf gewerkt als leidinggevende voor de doelgroep ( 4-12 jaar). Op dit moment werk ik in de gehandicapten zorg als
verzorgende en persoonlijke begeleidster. Ik hoop door mijn aansluiting bij de MR iets te kunnen betekenen voor de school, ouders en kinderen.

 

Hallo,
Hierbij wil ik me even voorstellen. Ik ben Danielle Willems. Trotse moeder van Jonah (blauwe gang, meester Mark).
Ik zit ongeveer 2 jaar bij de MR. Ik vind het fijn om mee te mogen denken met school. Dat gaat bijvoorbeeld over lestijden, schoolplannen en de toekomst van de school. Heb je ideeën of signalen, spreek me gerust aan!

 

Ik ben Harm Falkenburg, 43 jaar oud en getrouwd. Mijn partner en ik hebben 3 pleegkinderen waarvan er 1 op de Reis van Brandaan zit.
Mijn motivatie om als ouder deel te nemen in de MR is dat ik het belangrijk vindt dat naast de leraren ook de ouders worden gehoord in bepaalde beleidskeuzes die een school maakt. Het is fijn dat de mogelijkheid er is dat ouders hierin mee kunnen denken. Zo blijft de lijn tussen ouders en school klein en kan er samen gewerkt worden aan een veilige leeromgeving die voor de leerlingen prettig is waarbij natuurlijk het belang van het kind meetelt.

 

 

Hallo, ik ben Conny, leerkracht van Geel 4. Sinds 2015 ben ik met veel plezier lid van de MR. Mocht je vragen hebben, kom gerust even binnen!

Hoi , mijn naam is Soraya Broekmeijer en vanaf december 2019 lid van de MR. Ik heb hiervoor gekozen omdat Ik graag wil meedenken over onze school, maar ook wil weten hoe ouders over bepaalde aspecten denken. Wij zien het vanuit de leerkracht, maar hoe zien de ouders het. Door de samenwerking met ouders, hoop ik, dat wij  samen verder kunnen bouwen aan de ontwikkelingen voor onze school.
Naast de MR geef ik uiteraard ook les. Op maandag en dinsdag sta ik in geel 2. Mocht u vragen hebben, loop gerust even binnen.

Hallo, mijn naam is Reggy van Oorschot. Ik ben getrouwd en ben moeder van 3 kinderen. Ik was eerder actief als zelfstandig ondernemer en sinds 2018 ben ik vol enthousiasme gestart als onderwijsassistent bij de Reis van Brandaan.

Als betrokken MR-lid zet ik me in voor onze leerlingen en natuurlijk voor mijn collega’s. Ik lever graag een positieve bijdrage aan het overleg over de ontwikkelingen op onze school.

 

De notulen:

Schooljaar 2021-2022

Notulen MR 27-6-2022

Notulen MR 19-5-2022

Notulen MR 4-4-2022

Notulen MR 2-2-2022

Notulen MR 22-11-2021

Notulen MR 4-10-2021