Welkom

Leuk dat je kijkt op de pagina over de gymlessen. De scholen zijn weer begonnen en we gaan er allemaal een sportief schooljaar van maken! Op de pagina Naschools sporten kun je informatie vinden over de activiteiten die we daar doen. Groetjes van meester Jos.

 

Flipperkast

Mikken in teamverband. Jullie mochten proberen de bal van richting te laten veranderen door er een pittenzakje tegenaan te schuiven.

Pietengym

Klimmen/klauteren op de schuine daken. Balanceren op de dakrand. Kruipen en sluipen, ssssttt. Springen, rollen, samenwerken, mikken en zwaaien als hele goede hulppieten! Wauw, het pietendiploma hebben jullie echt verdient!

 

Ninja Warrior

Als echte ninja’s over het parcours.

Balanceren

Balanceren op verschillende manieren. De sloopkogel! Probeer iemand van de bank te kegelen, maar zelf ook te blijven staan… Glijden/skiën/snowboarden en samenwerken op een rijdend karretje. Een les vol plezier.

 

Angry birds

Eerst over de bobbelbaan en dan mikken, waarna jullie vanuit de springplank of trampoline mochten proberen om een angry bird te raken. Super leuk!

 

Nieuwe schooljaar

Tijdens de eerste gymlessen van het nieuwe schooljaar hebben jullie veel samengewerkt. Dit om elkaar beter te leren kennen. Het is belangrijk om te praten, maar nog belangrijker om naar elkaar te luisteren 😉