vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Doosjes vol geluk

Voor de kerstvakantie hebben alle leerlingen meegedaan aan het project ‘Doosje vol geluk.’ Alle leerlingen van de reis van Brandaan hebben een doosje vol geluk gemaakt. Deze doosjes zijn voor de lockdown nog naar verzorgingstehuis De Wilgenhof gebracht, waar heel veel bewoners een doosje met een mooie boodschap er in hebben gekregen. Ze waren ontzettend blij met de doosjes!

De beste wensen

Wij wensen jullie allemaal een gezond en gelukkig 2021 toe.

Groetjes team reis van Brandaan.

Sinterklaas op bezoek

Wat boffen, ondanks deze rare tijd heeft Sinterklaas toch tijd kunnen maken om onze school te bezoeken.
Sinterklaas en zijn pieten zijn in de hal ontvangen door de hele school. Daarna heeft hij nog een bezoekje gebracht aan de kinderen in de rode gang. We zijn blij dat hij toch nog langs is gekomen. In de gele en blauwe gang waren de kinderen druk met surprises uitpakken. Kijk op de groepspagina’s voor nog meer foto’s.

 

 

 

Inpakchallenge, groot succes

Vanmiddag was het zover, de inpakchallenge, al de hele week waren de kinderen bezig, wat de beste manier was om de juf of meester in te pakken. Gaan we voor snelheid of voor creativiteit. Er waren namelijk twee prijzen te winnen.
We verzamelde ons allemaal in de gymzaal en na het startsein gingen we aan de slag. Het was een gezellige boel. De klas van juf Heidi en Juf Lianne waren het snelste. De klas van juf Wendy en juf Linda wonnen de originaliteitsprijs. Maar eigenlijk hebben we allemaal gewonnen want. We hebben met deze activiteit elkaar aangemoedigd, samengewerkt, creatief nagedacht en genoten!
Op de groepspagina’s volgen wellicht nog meer foto’s. Maar hier alvast een voorproefje.

Nationaal Schoolontbijt 2020

Vanochtend hebben alle leerlingen van de reis van Brandaan op school ontbeten. Deze week doen bijna een half miljoen kinderen op 2250 scholen hier aan mee. Het was alweer de 18 e editie van het Nationaal Schoolontbijt. De leerlingen kregen vanochtend een gevarieerd en gezond ontbijt. Het was ontzettend gezellig in alle klassen! Wist je trouwens dat ontbijten je energie geeft en je gezond houdt?

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Kinderboekenweek 2020

Wauw, wat was dit een leuke Kinderboekenweek! De Kinderboekenweek van 2020 is geopend d.m.v. een toneelstuk met een tijdmachine.
Het thema was dit jaar “En toen”. Alle groepen hebben een tijd gekozen waarin ze zich hebben verdiept. De opdracht was om een tableau te maken uit jouw tijd. Bij de afsluiting mochten de kinderen in iedere groep gaan kijken wat ze hadden gemaakt. Het lezen stond natuurlijk centraal. Wat gaat het lezen en ook voorlezen al goed.

Deze diashow vereist JavaScript.

Leerlingenraad

Leerlingenraad

Uit iedere groep van Unit Geel en Unit Blauw is een leerling gekozen die deel mag nemen aan de leerlingenraad. Zes keer per jaar vergaderen deze kinderen met meneer Geert over allerlei zaken die belangrijk zijn voor onze school. Vandaag is de leerlingenraad bekend gemaakt. Veel plezier en succes!

Buitenlesdag 2020

Vandaag was het nationale buitenlesdag. Deze staat altijd gepland in het voorjaar maar door Corona verschoven naar september. De kinderen hebben vandaag onder andere gewerkt aan woordenschat, spelling en rekenen, maar dan niet binnen uit de boeken maar buiten. Wat een feest!

En weet je wat extra leuk is, dit schooljaar is er nog een keer buitenlesdag! dan weer gewoon in het voorjaar

 

Zomeractiviteiten Dynamo

Ook deze zomervakantie worden er weer leuke activiteiten georganiseerd door Dynamo.

Check de website (www.dynamojeugdwerk.nl) of Social Media voor meer informatie.

Klik op het plaatje om de flyer te vergroten.

De Grote Rekendag 2020

Vandaag, 1 juli, heeft de hele school meegedaan met de Grote Rekendag! Een dag vol met leuke, gezellige rekenactiviteiten. Het thema van dit jaar was de Getallenfabriek. Hoe zou de wereld eruit zien zonder getallen? Waar kennen we deze getallen van? Kunnen wij zelf getallen maken? Hoe ziet ons getallenpaspoort eruit? Een heerlijke dag met stralende, rekende kinderen!

Deze diashow vereist JavaScript.

 


download-180px

Snel contact

Kanunnikensven 1
5646 JD Eindhoven
Bel ons: 040-2111822
Mail ons:
info-reisvanbrandaan@skpo.nl

YouTubeFlickrGooglePlus