Extra week kerstvakantie

Sonja HuugenAlgemeen

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Na de persconferentie van gisteravond stuur ik u nu deze mail. De kinderen hebben één week langer kerstvakantie. Vanaf maandag 20 december 2021 is de school gesloten. Door dit besluit vieren we aanstaande vrijdag al kerst op school. De school regelt alles deze dag voor de kinderen. U hoeft dus geen lekkere hapjes/lekkernijen aan uw kind mee te geven. School haalt de boodschappen en samen met de kinderen zorgen we ervoor dat we vrijdag een hele leuke kerstviering gaan beleven!

De kinderen krijgen vrijdag werkbladen mee waar ze thuis aan kunnen werken. Dit is niet verplicht. Er is geen online thuisonderwijs.

Net als bij eerdere schoolsluitingen bieden we noodopvang aan voor ouders die een cruciaal beroep uitvoeren en geen opvang via vrienden/familie/kennissen kunnen regelen. Deze noodopvang is alleen onder schooltijd. Als in een gezin één ouder een cruciaal beroep uitvoert is het dringende verzoek om zoveel mogelijk zelf de kinderen op te vangen. Bij twijfel kunt u altijd even contact opnemen met school.

Wij vragen u begrip voor de ontstane situatie en rekenen wederom op uw medewerking! Op deze wijze trekken we samen op en leveren we een bijdrage om de besmettingen te verminderen.

Zonder tegenbericht zien wij de kinderen graag weer maandag 10 januari op school.

Tot slot wens ik u nu alvast hele fijne feestdagen en goed begin van 2022.Blijf gezond!

Namens het hele team.

Met vriendelijke groet,

Geert van Stiphout