Warning: Creating default object from empty value in /home/brandaan/domains/dereisvanbrandaan.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/core/admin-load.php on line 106
Marisa | SBO de reis van Brandaan
vereniging
bestuursbureau
scholen

Maand archief

Marisa

oktober 2020

Met de hele school hebben we woensdag 30 september de Kinderboekenweek geopend. Het thema is En Toen. Ons thema van FAQTA sluit hier perfect bij aan. We zijn terug aan het gaan naar de tijd van de ontdekkingsreizigers. Op vrijdag 16 oktober, de dag voor de herfstvakantie, zullen we aan alle groepen presenteren wat we nu aan het maken zijn. Het ziet er al heel mooi uit!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

september 2020 

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met ons nieuwe taal thema – om je heen. De sub thema’s wonen en feest zijn aan bod gekomen en hier hebben we twee hele mooie woordmuren bij gemaakt. Ook hebben we pizza gemaakt en een hele leuke les gehad van meester Hans. Meester Hans heeft ons geleerd hoe we met parachutekoord een gave sleutelhanger kunnen maken. Ontzettend knap hoe snel iedereen dit onder de knie had! Ook kwam juf Linda nog even samen met haar pasgeboren zoontje Casper naar school.

augustus 2020

Welkom in:

Het schooljaar is weer begonnen en we hebben deze week allemaal activiteiten gedaan om elkaar wat beter te leren kennen. Ook zijn we druk bezig geweest met echte schoolverlaters zaken, zoals het werken met een agenda. De komende weken zullen we weer veel gaan leren en gaan 8 van de 10 leerlingen zich voorbereiden op hun laatste schooljaar hier op de reis van Brandaan. We kijken als groep terug op een fijne start van het schooljaar en hopen nog veel plezier met elkaar te gaan beleven.


download-180px

Snel contact

Kanunnikensven 1
5646 JD Eindhoven
Bel ons: 040-2111822
Mail ons:
info-reisvanbrandaan@skpo.nl

YouTubeFlickrGooglePlus